Västernorrlands län


Härnösand


Kramfors


Sollefteå


Sundsvall

År 2019: Sundsvalls Blåsorkester (SBO) spelar i Hedbergska skolans aula i Sundsvall kl 15.00. Sundsvalls Blåsorkester (SBO) i samarbete med Sundsvalls Kulturskolas blåsensembler, ger konserter var för sig och tillsammans under lördagen. SBO kommer då också att uruppföra sitt beställningsverk till orkesterns ledare, Thomas Gathe. Verket ”A Walk to Värmland” är skrivet av Britta Byström, som också kommer att finnas på plats.


Timrå

År 2019: Timrå Musikkår spelar i Merlo Slott kl 12.00. Öppet hus på Merlo Slott kl 12.00-15.00. Musikunderhållning av hela Timrå Musikkår och Musikkårens olika blåsensembler. Fri entré. Fika finns att köpa.


Ånge


Örnsköldsvik

År 2019: Örnsköldsviks musikkår spelar troligtvis på Torget i Örnsköldsvik kl 13.00. Vi är en blåsorkester som spelar blandat musik (marscher, filmmusik, valser m.m.).


Lördag 9 maj 2020 var det dags för en annorlunda Blåsmusikens dag. Även om vi inte spelade på konserthus, gator och torg i år pga av Covid-19, så manifesterade vi ändå vår passion till Blåsmusiken på det sätt vi kunde just nu, DIGITALT!

Lyssna och titta på allt som inkommit till årets digitala Blåsmusikens dag. Gå in på vår Facebooksida där du hittar över 100 videos att avnjuta. Det är en hel blåsmusikfestival som väntar dig där!