Värmlands län


Arvika

  • År 2019: Arvika Stadsmusikkår spelar på Arvika torg kl 10.00. 18 maj kommer ensembler och orkestrar från musikskolan i Arvika och Arvika Stadsmusikkår samt Musikhögskolan Ingesund att uppträda i olika former på Arvika torg mellan kl 10.00-14.00. Vid regn kommer kalaset att flyttas till Musikhögskolan Ingesund.
  • År 2019: Musikhögskolan Ingesunds Blåsorkester spelar på Arvika torg kl 10.00. 18 maj kommer ensembler och orkestrar från musikskolan i Arvika och Arvika Stadsmusikkår samt Musikhögskolan Ingesund att uppträda i olika former på Arvika torg mellan kl 10.00-14.00. Vid regn kommer kalaset att flyttas till Musikhögskolan Ingesund.

Eda


Filipstad


Forshaga


Grums


Hagfors


Hammarö


Karlstad


Kil


Kristinehamn


Munkfors


Storfors


Sunne


Säffle


Torsby


Årjäng


Lördag 9 maj 2020 var det dags för en annorlunda Blåsmusikens dag. Även om vi inte spelade på konserthus, gator och torg i år pga av Covid-19, så manifesterade vi ändå vår passion till Blåsmusiken på det sätt vi kunde just nu, DIGITALT!

Lyssna och titta på allt som inkommit till årets digitala Blåsmusikens dag. Gå in på vår Facebooksida där du hittar över 100 videos att avnjuta. Det är en hel blåsmusikfestival som väntar dig där!