2020 och 2021 var det dags för en annorlunda Blåsmusikens dag. Även om vi inte spelade på konserthus, gator och torg pga av Covid-19, så manifesterade vi ändå vår passion till Blåsmusiken på det sätt vi kunde då, DIGITALT! Lyssna och titta på allt som inkommit till dessa års digitala Blåsmusikens dag. Gå in på vår Facebooksida där du hittar 100-tals videos att avnjuta. 

Gotlands kommun

  • År 2022: Kulturskolans blåselever. Lördagen 21/5 firar vi dubbelt upp på Gotland. Kulturskolans-dag och Blåsmusikens-dag på en och samma gång. Blåseleverna spelar i Visby i form av Ö- bandet och Wednesdayshow spelar på Östercentrum och andra ställen i Visby ca kl 13 och i Hemse spelas det tidigare under dagen.
  • År 2019: GotlandsMusikens orkester spelar tillsammans med tre blåsensembler från Gotlands Kulturskola: Wednesdayshow, Sudrets orkester samt Ö-bandet och amatörorkestern Blandade Blåsare. Detta sker på  Östercentrum i Visby kl 13.00. Amatörer, proffs samt barn och unga firar gemensamt Blåsmusikens dag med en promenadkonsert på Öster centrum i Visby kl 13.00 till 14.40.