Dalarnas län


Avesta


Borlänge

År 2019: Borlänge Skolors Musikkår spelar på Sveatorget i Borlänge kl 13.00. En gemensam konsert på Sveatorget i Borlänge, i samarbete med Musikskolan i Borlänge, tillsammans med Hemvärnets Musikkår Borlänge, Falu/Borlänge Blåsorkester, Medwind, Borlänge Skolors Musikkår och Dala Brass.


Falun


Gagnef


Hedemora


Leksand


Ludvika

År 2019: Blåsbus, Blåslaget, Symphonic Band, Ludvika Musikkår spelar på Gågatan, Ludvika centrum kl 11.00. Samtliga blåsare från Västerbergslagens Kulturskola och Ludvika Musikkår gör en gemensam konsert på gågatan kl.11-13. Under eftermiddagen kommer Nils Landgren och har en workshop med de äldre blåsaren från VKS. Dagen avslutas med en konsert med DUBB (Dalarnas Ungdoms Big Band), Dalecarlia Big Band och Nils Landgren kl.17.00 på Aveny.


Malung


Mora


Orsa


Rättvik


Smedjebacken


Säter


Vansbro


Älvdalen


Lördag 9 maj 2020 var det dags för en annorlunda Blåsmusikens dag. Även om vi inte spelade på konserthus, gator och torg i år pga av Covid-19, så manifesterade vi ändå vår passion till Blåsmusiken på det sätt vi kunde just nu, DIGITALT!

Lyssna och titta på allt som inkommit till årets digitala Blåsmusikens dag. Gå in på vår Facebooksida där du hittar över 100 videos att avnjuta. Det är en hel blåsmusikfestival som väntar dig där!