2020 och 2021 var det dags för en annorlunda Blåsmusikens dag. Även om vi inte spelade på konserthus, gator och torg pga av Covid-19, så manifesterade vi ändå vår passion till Blåsmusiken på det sätt vi kunde då, DIGITALT! Lyssna och titta på allt som inkommit till dessa års digitala Blåsmusikens dag. Gå in på vår Facebooksida där du hittar 100-tals videos att avnjuta. Avesta


Borlänge

År 2019: Borlänge Skolors Musikkår spelar på Sveatorget i Borlänge kl 13.00. En gemensam konsert på Sveatorget i Borlänge, i samarbete med Musikskolan i Borlänge, tillsammans med Hemvärnets Musikkår Borlänge, Falu/Borlänge Blåsorkester, Medwind, Borlänge Skolors Musikkår och Dala Brass.


Falun

  • Uppdraget spelar under Kulturskolans dag, Kulturhuset tio14 kl 11.00.

Gagnef


Hedemora


Leksand


Ludvika

  • År 2022: Blås är bäst, Tonfixarna, Symphonic Band, Ludvika Musikkår, Pallanites. Vi samlar blåsare i alla åldrar, från Västerbergslagens kulturskolas yngsta blåsare till Ludvikas anrika musikkår. Mellan klockan 11.00-12.30 kommer Karlaplatsen i Ludvika att ljuda av rolig, svängig och vacker blåsmusik, i alla former!
  • År 2019: Blåsbus, Blåslaget, Symphonic Band, Ludvika Musikkår spelar på Gågatan, Ludvika centrum kl 11.00. Samtliga blåsare från Västerbergslagens Kulturskola och Ludvika Musikkår gör en gemensam konsert på gågatan kl.11-13. Under eftermiddagen kommer Nils Landgren och har en workshop med de äldre blåsaren från VKS. Dagen avslutas med en konsert med DUBB (Dalarnas Ungdoms Big Band), Dalecarlia Big Band och Nils Landgren kl.17.00 på Aveny.

Malung


Mora


Orsa


Rättvik


Smedjebacken


Säter


Vansbro


Älvdalen