Blekinge län


Karlshamn

År 2019: Karlshamns musikkår och Musikskolans Blåsorkestrar spelar på Torget Karlshamn kl 11.00. Musikkårens lördagsmarsch utökas med musikskolans orkestrar.


Karlskrona

  • År 2019: Kulturskolan Karlskrona spelar på Stortorget, Karlskrona kl 12.00. Samordnat evenemang med flera blåsorkestrar i Blekinge.  Marinens Musikkår, Blekinge Hemvärnsorkester och Marinens Ungdoms Musikkår kommer att deltaga.
  • År 2019: Marinens Musikkår, Blekinge Hemvärnsmusikkår, Marinens Ungdomsmusikkår paraderar och ger konserter i Karlskrona.
  • År 2019: Marinens Ungdomsmusikkår Kronan spelar i Grevargården, Karlskrona kl 14.15.

Olofström


Ronneby

År 2019: Ronneby Kulturskola spelar på Ronneby torg kl 11.00 med Blåsorkestrarna DYO (Den Yngsta Orkestern), The Skolgårds och Ronneby Skolorkester tillsammans med Ronneby Blåsorkester.


Sölvesborg

År 2021: Sölvesborgs musikkår spelar på Stortorget kl 12.00. Promenadkonsert.


Lördag 9 maj 2020 var det dags för en annorlunda Blåsmusikens dag. Även om vi inte spelade på konserthus, gator och torg i år pga av Covid-19, så manifesterade vi ändå vår passion till Blåsmusiken på det sätt vi kunde just nu, DIGITALT!

Lyssna och titta på allt som inkommit till årets digitala Blåsmusikens dag. Gå in på vår Facebooksida där du hittar över 100 videos att avnjuta. Det är en hel blåsmusikfestival som väntar dig där!